Rovatok

Friss topikok

Sarkadkeresztúr község

Sarkadkeresztúr község blogja, helyi vélemények érdekek, elvek kinyílvánításának virtuális helyszíne. Keresztúri hírek, közfeladatok, célok, dicséretének, kritizálásának lehetősége.

Rovatok

Utolsó kommentek

Megy a gőzös

2008.06.26. 15:33 Civil Blogíró

A hagyományokhoz híven a nagycsoportosok meglátogatták az első osztályosokat. Ismerkedtek az iskolai szokásokkal, a tanító nénivel. Kölcsönösen ajándékkal lepték meg egymást az óvodások és az iskolások. Május 21-én a tanító néni szülői értekezletet tartott a leendő első osztályos gyerekek szüleinek. Tájékoztatást kaptak arról, hogy mi szükséges az iskolakezdéshez.
Május 23-án vonatkiránduláson voltunk a nagy-középső csoportosokkal Sarkadkeresztúr-Kötegyán-Békéscsaba útvonalon. Nagy élmény volt a gyerekek számára, hogy bemehettek a vezetőfülkébe, megismerhették a műszerfalon lévő gombokat, kapcsolókat és ki is próbálhatták azokat. Ezúton is szeretném kifejezni köszönetünket Márta András mozdonyvezetőnek, hogy mindezt biztosította a gyerekek számára. Ezzel felejthetetlen gyermeknapi élményhez juttatta őket. A gyerekek 90 %-a még nem utazott vonaton, így nagy élmény volt számukra a hatalmas pályaudvar látványa, a sok sín, a különböző színű és méretű szerelvény. Megnéztük a pályaudvar mögött kiállított régi, fekete gőzmozdonyt is. Az óvodai gyermeknapot a Szülői Munkaközösség jóvoltából egy közös fagyizással zártuk.
Május 31-én tartottuk az évzáró és ballagási ünnepségünket. A nagy meleg ellenére jó hangulatban, ünnepélyes keretek között zajlott ez, a mindannyiunk számára szép nap. Szeretnénk kifejezni hálás köszönetünket Patkás Györgynének, Váczi Sándornénak és az óvodai Szülői Munkaközösségnek, akik egy-egy árnyékoló pavilonnal leptek meg bennünket, ezzel hozzájárultak ahhoz, hogy védjük a gyerekeket a tűző napsugártól, hiszen nagyon kicsik a fák az óvoda udvarán. Továbbra is szívesen elfogadunk bármilyen árnyékolásra alkalmas eszközt, ötletet, segítséget az elkészítéshez.
Az óvoda dolgozói és a gyerekek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sarkadkeresztur.blog.hu/api/trackback/id/tr82540695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása