Rovatok

Friss topikok

Sarkadkeresztúr község

Sarkadkeresztúr község blogja, helyi vélemények érdekek, elvek kinyílvánításának virtuális helyszíne. Keresztúri hírek, közfeladatok, célok, dicséretének, kritizálásának lehetősége.

Rovatok

Utolsó kommentek

Cikkírok jelentkezését várjuk

2011.08.11. 12:24 Civil Blogíró

Mivel településünk helyzete nem csak az Eu. tagállamokéhoz, de a régió településeihez képest is lehangoló, ezért a társadalmi szerepvállalást ösztönözzük. Mindebben nemcsak a térség elmaradottsága, hátrányos szerepe, de a faluban lakók és a faluból elszármazottak egyéni felelőssége is felróható.

Felhívjuk a lakosság figyelmét amennyiben szeretnének témaindító, érdemi konstruktív vitára alkalmas témát a közösség elé bocsájtani, azt megtehetik a blogon való publikálással.

Szívesen várunk cikkeket, amelyek elősegítik a helyi problémák megoldását, esetlegesen alternatívát nyújthatnak az életszínvonal, lakókörnyezet jobbá tételében.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sarkadkeresztur.blog.hu/api/trackback/id/tr433145789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása