Rovatok

Friss topikok

Sarkadkeresztúr község

Sarkadkeresztúr község blogja, helyi vélemények érdekek, elvek kinyílvánításának virtuális helyszíne. Keresztúri hírek, közfeladatok, célok, dicséretének, kritizálásának lehetősége.

Rovatok

Utolsó kommentek

Nő a dudva, gerillamarketing

2008.06.26. 15:34 Civil Blogíró

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!

Ismét azzal a kéréssel fordulunk minden ingatlantulajdonoshoz, hogy az ingatlanát szíveskedjen rendben tartani, és itt legfőképpen a kertekre gondolunk. Megérkezett a nyár, egyre inkább nő a gaz, később a parlagfű. Minden ingatlantulajdonosnak kötelessége a kertjét úgy rendben tartani, hogy abban ezek a „növények” ne szaporodjanak el. Ugyanakkor minden ingatlantulajdonosnak kötelessége az ingatlan előtti közterület rendben tartása is. Erre szintén felhívjuk a figyelmüket. Aki nem tudja saját maga elvégezni ezeket a feladatokat, jelezzük, hogy ifj. Valki János és Zsoldos Zoltán saját gépeikkel vállalják a munka elvégzését térítés ellenében. Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az ingatlanok előtti közterületek rendben tartásával, szépítésével járuljanak hozzá, hogy községünk még szebb, még virágosabb legyen!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sarkadkeresztur.blog.hu/api/trackback/id/tr62540697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aszti 2008.06.28. 12:31:57

én is vállalok fűnyírást ha kell...
süti beállítások módosítása